Instagram

čtvrtek 2. srpna 2012

June + July 2012 Favorites


Nějak jsem poslední dobou pozapomínala na tento typ článku, byť jej u jiných blogerek ihned zhltnu :-) Používala jsem kosmetiky, jak je mým zvykem, mnohem a mnohem více :-), ale zde vybírám skutečné miláčky, které jsem nezmínila ve favoritech za předchozí měsíce.

Dekorativní kosmetika:
Helena Rubinstein, Color clone, hydra-24h, odstín 20 beige vanilla
MAC, Concealer, Select Moisturecover, odstín NW20
Bourjois, healthy mix, correcting concealer, odstín 52, medium radiance
Clinique, Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powdervíce zde
Becca, Mineral Bronzing Powder, odstín Duende – více zde
Dior, Diorskin  Poudre Shimmer, odstín 002 Amber Diamond
Sleek, Blush by 3 – Lace, odstín Chantillyvíce zde
Becca, Eye tint, odstín Romanticism z Ballearic Love Colection
E.L.F. Professional line, Eyebrow Kit, odstín medium
Revlon, lipliner pencil, odstín 07 spice
BarryM, lip gloss, odstín 2 Toffee – více zde

Ostatní kosmetika:
Alterna, Bamboo Smooth Kendi Oil Treatment
Figs & Rouge Balm, 100% organic, Cherry & Vanilla
Gabriella Salvete, Whitener exclusive, bělící lak na nehty
Sally Hanson, complete salon manicure, odstín  540 Frutti Petutie


12 komentářů:

  1. Koukám, že se opravdu umíš hýčkat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) je to fakt.....
      i když přiznávám, že teď, co jsem na mateřské, mě často přepadne lenost

      Vymazat
  2. Jejda, to je úžasné! Mě by zajímala Helena Rubinstein, Color clone, hydra-24h! Bude recenze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a tak dlouho toužím po mary-lou-manizeru! Stojí za to? High beam mě konzistencí fakt nedostal...

      Vymazat
    2. na Helenu mám skutečně rozepsanou recenzi - píšu takovou komparaci mezi klasickým makeupem color clone perfect complexion creator, který celý rok krom léta, a tímto "odlehčeným" hydra-24
      také jsem po MaryLou hrozně toužila a zprvu jsem byla nadšená, barva je to krásná, ale časem jsem zjistila zvláštní věc - zdálky, když jsem se na sebe podívala, bylo vše fajn, ale zblízka jsem objevila, že ty droboulinké zlaté třpytky, co obsahuje, se ve skutečnosti nerozestřely na pleti pravidelně a do ztracena, ale vytvářely jakési nahodilé shkluky, což pod určitým světlem vypadalo, že mám na tváři flíčky. Za mě doporučuji rozhodně výše uvedený Dior Amber diamand - MaryLou je malinko hrubší, Dior je úplně jemňounký, barvu (skládá se z více proužků) si koriguješ sama a po nanesení je jak krémový. Nepráší. Vůbec neubývá. Nádherná barva. Neobsahuje žádné viditelné třpytky, spíš se leskne. Jestli máš tu možnost, zkus ho omrknout např. v Sephoře

      Vymazat
    3. Děkuji Ti moc za vyčerpávající odpověď, rozhodně na Tvé rady dám a mrknu se na Diora. Na mary mě primárně nalákal Goss, je to profesionál, tekže se divím, že to dělá takovou neplechu, pro mě to info bylo fakt důležité, děkuji!

      Vymazat
  3. Ahoj,
    můžu se zeptat, jak dlouhé máš vlasy, kolik Kendi Oilu a jak používáš, jestli dlouho vydrží a ještě nemohla bys ho porovnat s jakýmkoli jiným(i) olejíčkem/čky?

    Moc bych ho chtěla, ale ta cena za tak malé množství je příšerná :/
    Ovšem pokud za to stojí... :D

    Moc moc děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vlasy mám pod lopatky, jsou jemné a díky tomu, že jsem bývala v dětství kudrnatá, jsou hodně suché a krepaté, navíc skrývám první ěediny melírováním. Kendi mám cca 3 měsíce, užívám po každém mytí, tj. 2x týdně. Ubývá skutečně velmi pomalu, stačí málo. Vlasy nezatíží, nezmastí, vlasy jsou na dotek hladké a i suché konečky, ale nemám pocit, že by vlasy jako takové se zlepšovaly (na takový výrobek jsem dosud nenarazila). Efekt vydrží prostě jen do dalšího umytí. Rfekt je výrazný zvlášť pokud vlasy žehlím. Pak i ve vlhku téměř vlasy nekrepatí. Pokud nežehlím - souhlasí vše až na to, že moje krepaté vlasy nijak nenarovná. Sovnat můžu s Schwarzkopf Magic osis anti-frizz serum a Sebastianem Laminates Crema Styler (anti frizz control with shine) - oba byli celkem dobré proti krepacení opět zůrazňuji, již vyžehlených vlasů a dodávaly lesk. Bohužel je podezřívám, že vlasy trošku zatížily a zalepily (neměly oproti Kendi klasickou olejovou konzistenci, ale byly spíš jako tekutý vosk), což nebylo na omak cítit, ale hrozně se vlasy obalovaly špínou a prachem, do dvou dnů jsem je musela umýt. To Kendi nedělá. Kendi je tedy dobrý pomocník, ale pravdou je, že za tu cenu to faktický zázrak není. Příště zkusím o něco levnější L´Oreal Mythic oil.

      Vymazat
    2. L´Oreal Mythic oil velice doporučuji! Efekt je naprosto stejný jak popisuješ u Kendi - plus krásná nevtíravá vůně.

      Vymazat
    3. děkuji za potvrzení, váhala jsem mezi ním a Kendi, zvítězilo nakonec Kendi, ale určitě příště jdu do Mythicu

      Vymazat
  4. Ten rozjasňovač od DIOR Amber Diamond je super, já jsem si pořídila jeho variantu Rose Diamond a jsem s ním moc spokojená!:-) Ale je pravda, že jako rozjasňovač se mi nejvíc líbila jedna paletka od YSL, která (jak už to bohužel bývá) byla limitka.. Bourjois concealer musím vyzkoušet! Před týdnem jsem šmejdila v Sephoře a chtěla jsem si koupit Healthy Mix Foundation, ale zjistila jsem, že ten nejsvětlejší odstín se u nás neprodává a všechny ostatní pro mě byly bohužel příliš tmavé:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě ten Bourjois concealer velmi mile překvapil, hodně ho doporučovali na youtube zejména Britky, mám malinko světlejší odstín než je moje pleť, protože ho používám pod oči a je fakt dobrý, plus příjemně voní :-)

      Vymazat

Všem děkuji za příspěvky, je příjemné vidět zpětnou vazbu