Instagram

středa 6. června 2012

Bronzerový speciál (část druhá): NARS Laguna


Ad 2) NARS, bronzing powder, odstín Laguna





Mám ho necelý rok, pro tentokrát jsem pro změnu podlehla mým oblíbeným youtube guru pixi2woo a missglamorazzi. Je zařazován mezi must have a all time favourites v kdejakém beauty žebříčku. Nars vyrábí bronzing powder ve 3 odstínech – Casino, Irrésistiblement a Laguna. Mám poslední z jmenovaných.
Balení je černé oproti Nars tvářenkám mohutnější. Povrh krabičky je jakoby pogumovaný. Díky tomu je na něm vidět každičký otisk prstu či zaprášení, což je jeden z jeho minusů. Na omak je krabička příjemná i tvar a barevnost, resp. Narsí minimalismus v obalech obecně, mi je velmi sympatický. Otevírání jde lehce. Uvnitř je zrcátko. Obsah 8 gr. Spotřeba po otevření do 24 měsíců. Trošku mě mate jeho název. Pod názvem Laguna si spíš představím tyrkysovou vodní hladinu, nad ní se tyčící horu, z níž prýští bělavý vodopád, obklopenou tropickou zelení a v ní líbající se mladičkou Brooke Shields s Christopherem Atkinsem. .-) Nikoliv však barvu bronzeru.


blending
Je jemně mletý, tak akorát slisovaný (nepráší a ani není nutno příliš tlačit na štětec). Je často zařazován mezi matné bronzery. S tím tak úplně nesouhlasím. Už samotný oficiální popis barvy je „brown with golden shimmer“ (hnědá se zlatým třpytem/leskem). Nelekejte se však, v bronzeru žádné, ani droboulinké, třpytečky nevidím, ale po nanesení opravdu se bronzer jen lehounce leskne. Tak akorát pro zdravou barvu. Odstín je skutečně, jak zní oficiální popis, světle hnědý se zlatým odleskem (opět bych zařadila do bronzerů s oranžovým tónem). Pigmentace je výborná. Bez výrazné parfemace. Shodně jako Sisley: Dobře se nanáší i roztírá do ztracena. Na tekutém podkladu vydrží celý den, myšleno v případě netropických teplot. Lze jej dobře vrstvit.
Přestože je to úžasná barvička a moje oblíbenkyně jej milují, já osobně stále nějak nevím, zda ho milovat či ignorovat. Mám trošku podezření, že moji pleti oranžově laděné bronzery zrovna moc nelichotí. A navíc teď, když jsem následně nalezla jiné miláčky, už to ani ne(vy)řeším.
Konečný verdikt – neurčeno.
Lze jej zakoupit v ČR (vybrané Sephory) či na hqhair.com (UK shop, platí se dopravné, ale občas akce na dopravné zdarma).

4 komentáře:

  1. Ahoj, jsem slepa, kde je prihlaseni ke sledovani k Pravidelnym ctenarum?

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj, slepá nejsi :-), díky za upozornění, už jsem kolonku přidala

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, po tomhle bronzeru už dlouho toužím...zatím jsem nikdy nenašla bronzer v dobrém odstínu...ale po tvé recenzi jsem zas na vážkách...Jinak moc Ti fandím v blogování, jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji za přání, budu se snažit :-)
      NARS Laguna je vážně hodně profláklý a má být proč, je to opravdu mezi bronzery pro světlou pleť hezká barvička. Nejenom to, je opravdu skvělý ve všech vlastnostech - pigmentace, výdrž, jemnost,.. Bohužel přesto mě úplně na kolena nedostal, to však ještě neznamená, že by Tobě neslušel, rovněž tak mě totiž stejně neohromily jiné všeobecně oblíbené produkty, které jsem si odzkoušela (jako pudr T.LeClerk, Chanel a Dior makeupy, apod.). V Sephorách občas bývají akce na NARS líčení, pokud bys měla šanci tam jít, tak Ti ho doporučuji během toho vyzkoušet

      Vymazat

Všem děkuji za příspěvky, je příjemné vidět zpětnou vazbu