Instagram

čtvrtek 14. února 2013

Oblíbené youtuberky


Ráda se podívám na krásné lidi. Lidskou krásu tak - jako kdysi starověcí Řekové :-) - považuji za umění. Na youtube se dívám na „beauty“ videa týkající se pouze kosmetiky, ať již recenze či tutorialy. Outfity ani vlasy mě neberou. Ujíždím výhradně na dekorativní kosmetice :-)

Odebírám asi 50 kanálů, každého z určitého, často velmi jedinečného důvodu. Nedívám se pochopitelně na všechno, co natočí, mám nastaveno upozorňování na mobil a když mě konkr. video zaujme, označím si ho a když je čas, mrknu na něj.

Jak uvádím, líbí se mi krásní lidé a tak část odběrů je kvůli samotnému vzhledu té či oné youtuberky, jež jsou krásné i bez nalíčení a nalíčení je u nich dle mě jen třešničkou na dortu (pokud si s ním naopak občas nepohorší).
Další část odběrů je pro recenze zajímavých produktů, v ČR často na živo nedostupných. Bohužel, jsou to pro mě, resp. moji peněženku často velmi nebezpečná videa, neb vyúsťují v objednávky ze zahraničních eshopů.
Nejraději mám však tutorialy youtuberek, které bez nalíčení vypadají "všedně" či "obyčejně" a po nalíčení ....vauuuuu.... jakoby to byla téměř jiná dívka. Takové to „power of makeup“. Není třeba žádných složitých psychologických analýz, proč tomu tak hovím. Pochopitelně je to osobní :-) Sama se bez nalíčení považuji za velmi obyčejnou osůbku a (stále ještě) doufám, že se naučím též tomu, že po nalíčení, budou ostatní jen obdivně vzdychat :-) Bohužel, už jsem dávno přišla na to, že k pěknému nalíčení nepomohou sebelepší produkty, že je to o šikovnosti rukou a o citu pro výběr a vzájemné působení jednotlivých barev či produktů. Takže mi ve skutečnosti, neb šikovných rukou nemaje, tyhle tutorialy moc nepomáhají, leda k tiché závisti :-)

Vím, že každý máme jiný cit pro to, co či kdo je krásný a tak se mnou nemusíte souhlasit. Ale já osobně za přirozeně hezké považuji např. tyto youtuberky – AnnieJaffrey, ChloeMorello, laurenbeautyy, leighannsays, MakeUpByCamila2, Samanthu Chapman z dua pixiwoo, atp. Zkuste, neznáte-li je, mrknout na jejich tutorialy.

Z těch, které mě inspirují nejvíce, tedy dívky, kde je onen „power of makeup“ dle mě viditelný, jsou např. tyto

1) RAEview, původně z Jižní Koreji, nyní USA. Skočte v tomto videu na 5:20 min a porovnejte s úvodním vzhledem

2) Tanya Burr z UK (dříve pixi2woo). Zaujalo mě, že nejsem jediná, kdo si všiml, že tato dívka má slovanské rysy. Pod jedním jejím videem ji někdo položil otázku, zda nemá české či polské předky a mnoho lidí tento dotaz olajkovalo.

3) A moje poslední dobou nejoblíbenější Martha žijící v Kanadě s čínskonikaraguijským původem, tj. blushinhgpixie. Navíc zcela miluji její hlas a mohla bych ho poslouchat neustále :-). Zde famózní tutorial 

12 komentářů:

  1. Tu třetí jsem neznala, tak jsem si ji dala hned do odběrů:) Rae i Tanyu Burr mám taky moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já na Marthu padla náhodou a úplně jí propadla, bohužel, trpí tím i moje peněženka, neboť často vychválí velmi drahé kousky :-)

      Vymazat
  2. Teda blushinhgpixie jsem vůbec neznala a ten tutorial mě naprosto očaroval! Některé produkty, které používá mám, ale jak říkáš, nejsem tak šikovná abych udělala tenhle look :-) Dík za tipy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak :-) též mám řadu stejných produktů, ale výsledky líčení jejího a mého jsou prostě nesrovnatelné

      Vymazat
  3. Znam a sleduju vsechny! A Rae je bezkonkurencni na recenze limitek=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je přesné. Bohužel, mě díky tomu často tak naláká na nějaký výrobek a pak zjistím, že ta limitka do ČR vůbec nedorazí, to bych se vztekla :-)

      Vymazat
  4. Kde jsi měla viděla??? Jakou fotku myslíš????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejsi na té společné fotce zde http://ordinarylife-my.blogspot.cz/2013/01/novinky-od-welly-navsteva-studia.html ?

      Vymazat
    2. Já jsem se teď fakt docela lekla:D Nn, to nejsem já:)

      Vymazat
    3. škoda, tipla jsem tu okatou brunetku :-)

      Vymazat
  5. Znala jsem akorát Tan, takže moc děkuji za milé představení. ;)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za příspěvky, je příjemné vidět zpětnou vazbu